A zöld turmix ivása önmagában nem fog lefogyasztani, vagy lehet, hogy mégis? Hozzám 80 % – ban az ügyfeleim fogyás miatt jönnek, de én a program elején mégis arra kérem őket, hogy pár hétig legyenek türelmesek és koncentráljunk arra, hogy a szervezet erősödjön, regenerálódjon, helyre hozza ami elromlott. Ezt csak úgy tudja megtenni, ha mi a táplálkozásunkkal segítjük a működését.

 A zöld turmix pontosan ezért az egyik legfontosabb eleme a 12 hetes Vital Diet programnak. Hiszen rengeteg oldalról tudja megtámogatni a szervezetet.

Feltölti a testet ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel. Rengeteg rostot tartalmaz. A zöldségekben elektrolitokkal töltött folyadékok találhatóak, ezek az egyik legjobb folyadék források a testnek. Energizál, jobb lesz az oxigén felvétel és lúgosít. A máj működését javítja, ezáltal a teljes anyagcserét is. Segít a bélflóra regenerálódásában. Tehát segíti a test működését. Így pár hét fogyasztás után már egy egészségesebb testtel sokkal könnyebb a fogyás, gyorsabb a zsírégetés.

 A turmix mellett természetesen a programon az ügyféllel közösen kialakított, egy egészségesebb étrendet is tartunk, ami segíti és nem mérgezi,  nem terheli meg a testet.  Így az esetleges hormon problémák is helyre állhatnak, amik az elhízás, túlsúly fő okai. Innentől már szabad az út, hogy bármennyit képes legyen a testünk fogyni.

Összességében a zöld turmix, igen segíti a fogyást, hiszen az egészségesebb test gyorsabban fogy és hamarabb engedi el a felhalmozott zsírt.