22

szept

8 hét története

Régen motoszkált a fejemben a gondolat, hogy jó lenne lefogyni, csinosabbnak lenni, olyan helyeken vásárolni ruhát, ahol eddig a méretem miatt nem tehettem meg.

Kipróbáltunk mindenféle diétát (azért a többeszám, mert a férjemmel együtt csináljuk a programot), ami hozott valamennyi sikert, de ezeknek a sikereknek hatalmas ára volt, és/vagy nagyon gyorsan visszajött az a súly amiért heteken át küzdöttünk.

Elhatároztuk, hogy felkeresünk egy dietetikust, aki majd esetleg terel mimket egy jobb élet felé.

Ekkor-bőven a karantén alatt jártunk-, egyik nagyon kedves barátnőm feltett magáról egy fotót, amin jóval karcsúbb, és sokkal energikusabbnak, fiatalabbnak látszik mint mikor utoljára találkoztunk.

Az Ő segítségével jutottunk el Bettyhez, akinek nem lehetünk elég hálásak.

Eltelt 8 hét Bettyvel közösen, közösen, hiszen bármikor hívhatjuk, ha kérdés van,  de hívhatjuk akkor is ha kell egy kis bíztatás, vagy csak egyszerűen azért, hogy megosszuk vele az örömöt, hogy megint lement egy kiló.

És Bettyvel mennek le a kilók, nekem 8 hét alatt 15,5kg.

Nem mondom, hogy nem volt egy-egy nehéz pillanat, pl mikor a gyerekeimnek bundáskenyeret sütöttem, és muszáj volt beleharapnom, és rágtam kicsit, majd kiköptem, de ilyen talán kétszer fordult elő, hiszen az az étrend amit Betty összeállított nekem személyreszabottan, nem engedi, hogy éhes legyek, nem sóvárgok semmi után, nem kell bekapkodnom sütit, csokit, bármit.

Mielőtt belevágtunk az életmódváltásba, azt hittem, hogy teljes rendben vagyok, hiszen nincs olyan dolog amit ne tudnék megtenni, de nagyon hamar rájöttem, hogy ez közel sem volt így. Sokkal könnyebben mozgok, túráink alkalmával (előtte is túráztunk) felmegyek a hegyre anékül, hogy különösebben szenvednék, sokkal jobban viselem a meleget, sokkal jobban alszom.

És a tükörben látott kép az valami szenzációs.

Ezt a súlyvesztést úgy értem el, hogy nem lóg a bőröm sehol, hiszen Betty az étrend összeállításánál ügyel arra, hogy a bőrünk képes legyen a visszahúzódásra.

Talán a legfontosabb, hogy semmi varázsszernek kikiáltott étrendkiegészítőt nem kell szedni, bármelyik élelmiszerboltban be tudunk vásárolni, nem kell nagyobb energiát fektetni a beveásárlásba mint eddig.

Köszönjük Betty!